Covid 19 proof

Het zijn vooral de bedrijven die worden getroffen door de problemen rond het Coronavirus. en zoeken een uitweg door hun werknemers van buiten het kantoor te laten werken om zo de “Social Distancing” te respecteren. Hetgeen op de meeste kantoren onmogelijk is.

Hiermee hebben deze bedrijven een nieuw soort mobiele werknemers gecreëerd die niet altijd een kantoor nodig hebben maar wel een professionele werkomgeving met o.a. vergaderzalen, postverwerking en administratieve ondersteuning.

Teneinde dit proces te bevorderen, heeft “The Factorie” businesscenters voor deze  werkgevers 1 persoons kantoorunits die hun werknemers kunnen gebruiken in plaats van thuis te werken en dit niet voor iedereen een oplossing is.

Het businesscentrum is 1000 mtr² groot, de 1 persoons kantoren zijn
2.50mtr x 2.50mtr groot en afsluitbaar, de wanden van de kantoren zijn 1.80 mtr hoog. In onze kantoren is het absoluut veilig werken.

Er is tevens gratis internet, parking, koffie, vergaderzalen, post verwerking, 24/7 toegang met badgesysteem en gemakkelijk te bereiken.    

Wat de huurprijs betreft zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan een werkunit gehuurd worden per 3 maanden voor een af te spreken huurprijs. Tevens hebben wij een 10 dagenkaart, met deze kaart kan u 10 dagen komen werken of vergaderen wanneer nodig. Deze kaart is 1 jaar geldig.  
   
Voor meer info, gelieve contact ons op te nemen.